dijous, 16 de febrer del 2017

                                                MALWARE

 MALWARE es coneix com "programes maliciossos".Són aplicacions que es introduixen en el ordinador i produeixen efectes perjudicials.
Del mateix mode que un virus i una bacteria no son iguals pero es asemegen en que poden fernos enfermar,en el mon de la informática existeixen elements que poden dañar el nostre ordinador o dispositiv móvil.
TIPUS DE MALWARE:
Com per exemple,la aparició de pantalles no desitjades en el navegador,la reucció del rendiment del equip al realitzar tarees en segon plá sense el nostre consentiment o la corrupció de alguns dels nostres arxiu (que poden ser irreemplaçables)
Tenim de tindre en compte que la major protecció es sempre la prevenció.


                                        VIRUS INFORMATICS
Creat per a instalarse en un equip sense el permis del usuari,i que per lo general,conté codis que provoca efectes maliciossos,com borrar dats.
Els virus substitueixen a arxius ejecutables i el seu codi instern ha sigut manipulat perque aquets arxius realitzen accions distintes a les esperades[alguns per exemple ptovoquen que la pantalla se gire].
El primer virusconegut es remonta en 1972 i es diu CREEPER.
Els virus no han deixat de evolucionar i expandirse,ja que es el principal objectiu.
        

                           cucs
Son un tipus de MALWARE.La diferencia es que mentre el virus necesita la intervenció de un usuari per a progamarse,el més habitual es que es instalen cuant acceptem,sense donarnos conté. 


 Altres aplicacions malicioses:
Existeixen altres aplicacions malicioses com distints propósits ,que poden afectar al nostre ordinador.
PROGRAMES DE OCULTACIÓNS:
Disenyats per a permaneixer fora de la vista,com les portes traseres i els trollans.Les portes traseres instalen un acces per a que una persona que desitge manipular el nostre ordinador (un haker).
 PROGRAMAS DE PUBLICIDAD:
Un exemple de aquest tipus de programes son els SPYWARE.
Un altre exemple so els ADWARE que mostren finestres publicitaries en el explorador
 
  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada