dijous, 23 de febrer del 2017

                           MARCA PERSONAL E IDENTITAT PERSONAL
 Cada vegada que un usuari navega per internet,ve un video o un misatge instantani,deixa un rastre ,una huella amb informació sobre els seus gusts,interesos,opinions e inclus,sobre el seu aspecte físic,en cas de qye hi haja publicat una fotografía.

                         MARCA PERSONAL:¿COM EM VEIG?
La marca personal esta formada per quelles cualitats que defineixen quí som,que sabem fer,que ens fa diferents dels demes etc.
Per a crear la nostra marca,tindrem que escomençar a plantejar-nos certes preguntescomplexes,com. ¿Que me agradaria estudiar al acabar la ESO?" o "¿En que destaque i com puc usar les meues habilitats per ajudar als demés?" ,es posible que el nostre perfil siga molts parexcut al de altres persones en els mateixos estudis,i el fet de anar respondre a estes preguntes ens ajudara a diferenciar-nos del rest.


IDENTITAT DIGITAL: ¿COM EM VEUEN?


La identitat digital de un usuari se configura a partir del conjunt de informacions que aquest comparteix en internet i de el que altres usuaris publiquen sobre ell.Tot aixó fa que es demes tinguin una visió determinada del "yo digital" de cadascú.


PROTEGIR LA IDENTITAT DIGITAL 
1-Evitar l'ús de identitats falses.
2-Revelar sols dats que puguin fer-se públics sense perjudicar.   
3-Reflexionar sobre les possibles consecuencies de compartir qualsevol tipus de contingut o de escriure un comentari abans de fer-ho.
4-Tractar ha alres persones amb respecte.
4- Demanar ajuda a familiars o professors en el cas de que a un usuari li incomode informació que circule sobre ell en internet.

              GESTIONAR LA IDENTITAT DIGITAL 

Solen estar repartits per les distintes aplicacions utilitzades:Xarxes socials,servicis de mensatjería o per a compartir imatges,fotos,etc...
Existeixen ferramentes ambles que se poden rastrejar la nostra identitat digital.Ademés de introduir el nostre nóm en el buscador de google regularment,es aconsejable utilitzar el seu servei de alertes (www.google.es/alerts),que envia un misatge de correu eléctronic cuant en la xarxa es menciona qualsevol dels dats que indiquem (per exemple,els nostres cognoms).


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada